76

Mihai Eminescu omagiat și în Școlile din comuna Chirnogi

Publicat în urmă cu 4 luni, în Sfantul Nicolae Chirnogi, de

În data de 15 Ianuarie 2019, cu ocazia împlinirii a 169 de ani de la naşterea marelui poet naţional Mihai Eminescu, în cele două unități de învățământ din Chirnogi, cu concursul celor doi manageri, profesor Pană Stelian și profesor Vasile Monica, cu implicarea directă a cadrelor didactice din învățământul primar, Pană Luminița, Podocea Gabriela, Ştefan Margareta, Aroiu Oana, Pavelescu Tudorița, Catrina Iuliana, Cucută Maria, Balcă Ioana şi Roman Doina, s-au organizat activități în care a fost evidenţiată personalitatea marelui poet naţional Mihai Eminescu.

Astfel, elevilor le-a fost prezentată viața, opera și întreaga activitate în domeniul culturii a poetului național Mihai Eminescu. Copiii au recitat poezii mai cunoscute sau mai inedite ale poetului nepereche, momente din viața sa şi mai cu seamă din activitatea publicistică.

Montajul literar artistic prezentat de cele două școli s-a dorit sa fie un semnal cultural, o marcare a Zilei Culturii Naționale și a poetului național Mihai Eminescu.

Felicităm pe toți cei implicați și le dorim ca opera deosebită a lui Mihai Eminescu să le fie ca un far călăuzitor în viață.

A consemnat domnul inginer Relu Cotoban, epitropul Bisericii Sfântul Ierarh Nicolae Chirnogi.


Trimite
Powered by InterChat

π 0.22296 sec - PID: 3734