178

Vineri, 19 aprilie 2109, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, parohia „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, din municipiul Slobozia, a încheiat un protocol de colaborare cu Școala Gimnazială Nr. 2 „Sfântul Andrei”, din aceeași localitate.

Pe fondul acestui protocol, „Săptămâna Altfel” a fost marcată de elevii școlii gimnaziale, îndrumați fiind de părintele Marian Ion și doamna Andreea Coteanu, profesori în această unitate, prin activități desfășurate în sprijinul semenilor, prin colecte de alimente și dăruirea acestora persoanelor aflate în dificultate.

Astfel, elevii dimpreună cu cadrele didactice au poposit și în biserica parohiei noastre, unde au fost întâmpinați de cei trei slujitori, preacucernicii părinți, Nicolae Tudose, preot paroh, Valentin Turcu și Ionuț Butu și de persoanele aflate în dificultate, care s-au bucurat de darurile oferite de copii, în speranța unor sărbători mai pline de liniștire, pace și împăcare sufletească.


A consemnat părintele Nicolae Tudose, preot paroh al parohiei „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” ANL 2003, din municipiul Slobozia


Trimite
Powered by InterChat

π 0.01297 sec - PID: 31654