81

Activitate metodică la Școala Gimnazială „Iancu Rosetti”, Roseți

Publicat în urmă cu o lună, în Roseti I, de

În data de, 16 mai 2019, la Școala Gimnazială „Iancu Rosetti”, Roseți a avut loc Activitatea Metodică a profesorilor de religie-centrul metodic Călărași, pe semestrul al doilea al anului școlar în curs.


Responsabil pentru activitate a fost doamna Oprișan Constantina, sub atenta coordonare a preacucernicului părinte inspector de religie Arcadie Puișor și a avut ca temă „Sfânta Liturghie și tinerii- funcțonalitatea parteneriatului Școală-Biserică (puncte tari/puncte slabe)”.


Activitatea a debutat cu slujirea Sfântei Liturghii, la Parohia Roseți I din Protopopiatul Călărași, acolo unde au fost prezenți toți profesorii de religie, precum și elevi din trei clase care s-au și împărtășit.


În continuare, activitatea s-a desfășurat în cadrul școlii unde a fost prezentat referatul cu tema acțiunii urmat de o prezentare power-point a principalelor activități privind parteneriatul Școlii Gimnaziale „Iancu Rosetti” cu Parohia Roseți I și alte instituții,discuțiile au continuat pe tema „ Educația ne unește”.


A consemnat părintele inspector de religie Puișor Arcadie Alin.Trimite
Powered by InterChat

π 0.01188 sec - PID: 30646