93

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Urziceni

Publicat în urmă cu 29 de zile, în Protopopiatul Urziceni, de

Marți, 14 mai 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în sala de festivități a Protopopiatului Urziceni a avut loc, începând cu ora 10:00, ședința administrativă lunară cu personalul clerical al protopopiatului.


Din partea Centrului Eparhial, cu binecuvântarea Chiriarhului locului a fost prezent  preacucernicul părinte Ioan – Florin Simion, Consilier Administrativ Bisericesc.


Preacucernicul părinte Aurel Berbec, Protopop al Protopopiatului Urziceni a dat citire celor mai noi adrese primite de la Sfânta Episcopie și a atras atenția preoților față de problema prozelitismului sectar.


Părintele Consilier a adus la cunoștință preoților mai multe aspecte pastoral-misionare și de folos în viața duhovnicească.


În cadrul ședinței preacucernicul părinte Coman Emilian de la Parohia Cotorca a susținut referatul cu tema „Biserica din Șcheii Brașovului – prima școală românească”. Au urmat discuții libere asupra temei referatului și a problemelor actuale din viața pastoral – misionară.


În încheiere, Corala Anton Pann a Protopopiatului Urziceni, dirijată de preacucernicul părinte Dincă Ovidiu de la Parohia Sfântul Nicolae – Urziceni, a interpretat cântări cu specific pascal spre bucuria duhovnicească a celor prezenți.

Ședința s-a încheiat cu rostirea rugăciunii Luminează-te, luminează-te, noule Ierusalime!

Răzvan - Adrian IVĂNEȚ, Secretar II al Protopopiatului Urziceni


Trimite
Powered by InterChat

π 0.03049 sec - PID: 22868