138

Ședința administrativă lunară în Protopopiatul Slobozia

Publicat în urmă cu 29 de zile, în Protopopiatul Slobozia, de

Marți, 14 mai 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc ședința administrativă lunară a preoților din cadrul Protopopiatului Slobozia.


           Din partea Centrului Eparhial a prezidat ședința Preacucernicul Părinte Consilier Laurențiu Mititelu, transmițând celor prezenți informații actualizate care au scopul de a spori activitatea pastoral-misionară a preacucernicilor părinți în cadrul comunităților religioase pe care le păstoresc.


  Preacucernicul Părinte Ionuț Dumitru, preot paroh la Parohia Orboiești a susținut referatul cu tema: „Legătura dintre Biserică și școală de-a lungul timpului”, subiect inclus în tematica Anului omagial al satului românesc (al preoților, învățătorilor și primarilor gospodari) în Patriarhia Română.


Preacucernicul Părinte Protopop Ionuț Butu, preluând cuvântul, a prezentat o serie de măsuri și propuneri care au rolul de a eficientiza misiunea preotului în parohie.


În încheiere a fost preaslăvită în rugăciune Maica Domnului, preacucernicii părinți intonând împreună cântarea „Luminează-te, luminează-te, noule Ierusalime!”.


A consemnat Diaconescu Iancu-Adin.


Trimite
Powered by InterChat

π 0.0172 sec - PID: 22511