579

Parohia Răzvani are un nou slujitor

Publicat în urmă cu un an, în Parohia Razvani, de
Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în data de 21.12.2017, PC. Pr. Mihail Zotta, protopop al Protopopiatului Lehliu, a dat citire Deciziei de numire a Pr. SANDU CONSTANTIN-NICOLAE în postul de Preot Paroh la Parohia "Sfinții Împărați Constantin și Elena" - Răzvani, localitatea Răzvani, Protopopiatul Lehliu, județul Călărași.

Instalarea în Parohie a avut loc după săvârșirea Tainei Sfântului Maslu de către PC. Pr. Mihail Zotta, protopop al Protopopiatului Lehliu, PC. Pr. Andrei Cornel-Vasilică (Parohia Ogoru), secretar al Protopopiatului Lehliu, PC. Pr. Ștefănescu Bogdan-Lucian (Parohia Lehliu-Gară), PC. Pr. Alexa Vladimir-Cătălin (Parohia Buzoieni) și PC. Pr. Sandu Constantin-Nicolae (Parohia Răzvani).

Pr. Sandu Constantin-Nicolae este originar din satul Iancu Jianu, jud. Olt. Este căsătorit și are trei copii. În iulie 2013 a absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă "Justinian Patriarhul" din București cu lucrarea de licență "Tinerii post-moderniști. De la nihilism spre viața în Hristos". Din anul 2012 este profesor de religie la Școala Gimnazială Nr. 1 și la Liceul "Alexandru Odobescu" din Lehliu-Gară, jud. Călărași. În prezent este profesor titular la catedra de Religie a Liceului "Alexandru Odobescu". Având o formare profesională bazată pe comunicarea cu tinerii și copiii, Pr. Sandu Constantin-Nicolae își propune să dinamizeze comunicarea formativ-constructivă dintre Biserică și tineri, angajându-i pe aceștia în desfășurarea cultului divin, dar și în diverse activități specifice, în vederea formării caracterului moral-religios și a conștiinței de apartenență la o comunitate hristocentrică.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01176 sec - PID: 28079