220

Începutul anului școlar la Liceul Tehnologic din Fierbinți Târg

Publicat în urmă cu 10 luni, în Parohia Fierbinti Targ, de

Ca în toate localitățile, luni 10 septembrie 2018, și în orașul Fierbinți Târg a început noul an școlar 2018 – 2019. La prima oră a dimineții, elevii cu mic cu mare s-au strâns pe terenul de fotbal din curtea liceului, pe chipurile celor mai mici citindu-se emoția primei zile de școală din viața lor.

Festivitatea de deschidere a noului an școlar a debutat cu săvârșirea slujbei de Te – Deum de către preoții din localitatea Fierbinți Târg: preotul Viorel Olteanul de la parohia Fierbinții de Sus; preotul Radu Gheorghe de la parohia Fierbinții de Jos; preotul Dănuț Apostol de la parohia Grecii de Jos; preotul Adrian Andrei de la parohia Stroiești și preotul Andrei – Gabriel Ghiaur de la parohia Fierbinți Târg. Apoi directorul Liceului Tehnologic Fierbinți Târg, domnul Gică Maftei, a rostit un cuvânt de bun venit. Cu această ocazie a fost citit mesajul Preafericitului Părinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, intitulat „Educația – lumină pentru viață şi bucurie de Centenar”. 

La final, elevii au fost invitați să intre în sălile de curs, spre a se bucura de reîntâlnirea cu învățătorii, profesorii și colegii lor de clasă.

A consemnat preot dr. Andrei – Gabriel GHIAUR


Trimite
Powered by InterChat

π 0.01166 sec - PID: 2634