440

Expoziție de icoane și concert de colinde în ziua praznicului

Publicat în urmă cu 7 luni, în Parohia Andolina, de

Marele Praznic al Naşterii Mântuitorului a adus bucurie şi în sufletele credincioşilor din Parohia Andolina .

Elevii de la Şcoala Gimnazială din Andolina - Ciocănești au fost prezenţi din nou în Biserica " Sfântul Ierarh Nicolae ”, alături de doamna profesoară de religie Ciuchina Cornelia-Erasmia pentru a aduce bucurie tuturor celor prezenţi.

Copiii au interpretat colinde tradiționale românești, specifice Bărăganului, dar și altor zone ale țării creând o atmosferă deosebită, de mare sărbătoare. 

Cu această ocazie a avut loc o expoziție de icoane pictate de copiii prezenți.

Toţi cei prezenţi, mari ṣi mici, s-au bucurat de darurile primite.

Încă o dată întruparea Fiului lui Dumnezeu ne umple de convingerea că Dumnezeu este cu noi, așa cum ne-a profețit profetul Isaia, și rămâne în lume cu credincioșii săi, căci Domnul ne promite „ Iată Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârșitul veacurilor” (Matei 28,20), a subliniat în cuvântul de învățătură preotul paroh Neagu Mihail Fenelon , indicând tuturor ”să urmeze smerenia, iubirea, credința, răbdarea și iertarea Pruncului Mântuitor care ne grăiește: “pildă v-am dat vouă” (Ioan 13,15).

Programul Slujbelor

Sambata - ora 8:00 Sfanta Liturghie

Sambata - ora 18:00 Vecernie

Duminica - ora 8:00 Utrenie si Sfanta Liturghie

De fiecare Sarbatoare cu Cruce Rosie se savarsesc Utrenia si Sfanta Liturghie, incepand cu ora 8:00, iar in seara de dinaintea sarbatorii se savarseste Slujba Vecerniei cu Litie

Trimite
Powered by InterChat

π 0.01944 sec - PID: 2580