469
Astazi, 27 septembrie, a fost lansat oficial site-ul web al Manastirii Radu Negru, situata in Episcopia Sloboziei si Calarasilor, cu binecuvantarea PS Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor.

Site-ul va conține informații despre funcționarea și organizarea Manastirii Radu Negru, programul slujbelor si alte informații despre oficierea slujbelor si din parohie.

In prezent se lucreaza la realizarea unui calendar ortodox, urmand sa fie adaugate alte pagini cu datele de contact și adresa bisericii, știri și articole etc.

Realizarea site-ului face parte dintr-un program amplu, destinat creariiRetelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, elaborat de Sectorul Media al Eparhiei noastre, in parteneriat cu Asociatia Lacasuri Ortodoxe, prin serviciul specializat in realizarea de site-uri web, gazduire si alte servicii si software la comanda, NETCreator.

Site-ul a fost inclus deja in reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, informatiile publicate pe site-ul nostru fiind semnalate in sistemul informational amintit.

Manastirea Radu Negru

27.09.2014
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01785 sec - PID: 4135