337

Concert pentru credincioşii din Parohia Reviga

Publicat în urmă cu 4 ani, în Corala Sf Mina, de
Duminica 15 Martie 2015, cu binecuvantarea Preasfințitului Parinte Vincențiu Episcopul Sloboziei și Calarașilor, Corala Sfantul Mina a Protopopiatului Slobozia a sustinut un concert pentru credinciosii din Reviga, eveniment ce inițiaza Proiectul de revigorare a vieții duhovnicești din aceasta parohie și se incadreaza in seria manifestarilor organizate cu prilejul „Anului omagial al misiunii parohiei si manastirii azi si Anul comemorativ al Sfantului Ioan Gura de Aur si al marilor pastori de suflete din eparhii”.

In deschiderea concertului domnul primar Nicolae Began a mulțumit Preasfințitului Parinte Vincențiu pentru dragostea parinteasca și purtarea de grija fața de comunitatea din Reviga, precum și membrilor Coralei.

Tatal nostru de Ioan D. Chirescu a marcat momentul de inceput al evenimentului, urmat de creatii religioase din repertoriul Coralei, precum: Metanie, Graiurile mele, Mare fie-ti Doamne slava, Doamne pe noi miluieste-ne, Doamne auzi glasul meu, dar și alte cantari ce au avut menirea sa innobileze sufletele credincioșilor prezenți intr-un numar foarte mare in biserica parohiala.

Credinciosi de toate varstele, alaturi de preacucernicii preoti frati invitati precum si oficialitatile prezente in sfantul locas, au apreciat frumusetea cantarilor, cu reculegere si entuziasm.

In final, parintele Protopop Cristian Ștefan Munteanu a transmis binecuvantarea Preasfintitului Parinte Vincentiu, credinciosilor din Reviga, indemnand intreaga comunitate sa fie statornica in dreapta credința și multumind pentru evlavia cu care au audiat compozitiile interpretate de Corala Sfantul Mina.

A consemnat parintele Laurențiu Cioranu, secretarul Protopopiatului Slobozia.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01074 sec - PID: 16072