255

Prima ediție a Concertului de Paști „Veniți să luați lumină!”

Publicat în urmă cu 4 ani, în Corala Sf Mina, de
Marți, 28aprilie 2015, cu binecuvantarea si in prezenta Preasfințitului ParinteVincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, la Catedrala „InaltareaDomnului” din municipiul Slobozia s-a organizat prima editie a Concertului de Paștiintitulat „Veniți sa luați lumina!”.

Minunea InviereaMantuitorului nostru Iisus Hristos a fost reamintita printr-un regal decantari pascale interpretate de cele 5 formatii corale, printre care grupurilecorale ale Protopopiatelor Slobozia, Calarasi si Oltenita din cadrul EpiscopieiSloboziei si Calarasilor, Corul Seminarului Teologic „Sfantul Ioan Gura de Aur”și Corala Catedralei Episcopale. O prezența notabila a fost soprana RodicaButu, care a interpretat doua cantari, acompaniata de Corala „Sfantul Mina” aProtopopiatului Slobozia.

PreasfintitulParinte Episcop Vincentiu a felicitat toate formațiile corale și a evidentiat roadele Invieri MantuitoruluiIisus Hristos pentru umanitate si intreaga creatie, cu totii devenind, prinInvierea Mantuitorului Hristos fii ai lui Dumnezeu nascuti din Dumnezeu prinDuhul Sfant.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01025 sec - PID: 24586