269

Bucurii muzicale de la copii pentru copii

Publicat în urmă cu 4 ani, în Corala Sf Mina, de
Joi, 14 mai 2015, avand binecuvantarea Preasfințitului Parinte VINCENȚIU,Episcopul Sloboziei și Calarașilor, Protopopiatul Slobozia, Asociația „Din inima pentru aproapele” și ParohiaAmara II au organizat ediția a IV-a a spectacolului caritabil „Bucurii muzicale de la copii pentru copii”.

Scopul concertului a fost strangerea de fonduri pentru sprijinirea copiilorcu dizabilitați, in special copiii diagnosticați cu autism.

Spectacolul a cuprins reprezentații ale tinerilor din Grupul de cateheza alParohia Amara II, coordonat de preotul paroh Clementin Matache, Corala „Sfantul Mina” a Protopopiatului Slobozia,dirijata de parintele Catalin Stanciu, precum și doua formații de muzica moderna,instrumentala și vocala, coordonate de domnul profesor Valentin Vardianu de laLiceul de Arte „Ionel Perlea” dinSlobozia.

Publicul a fost format din preoți, credincioși, elevi, tineri și cadredidactice de la școlile și liceele din municipiu, precum și elevi de laSeminarul Teologic „Sfantul Ioan Gura deAur”.

Finalitatea spectacolului s-a concretizat in colectarea sumei de 3.000 lei,precum și ajutoare materiale primite ca donație din partea celor prezenți, carese alatura demersului Protopopiatului Slobozia și Asociației „Din inima pentru aproapele” pentru a aducebucurie și speranța copiilor aflați in dificultate.

A consemnat Anastasia Patrașcu, asistent social Protopopiatul Slobozia.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01202 sec - PID: 25081