449

Instalare de preot la parohia Bordușani

Publicat în urmă cu 5 ani, în Bordusani, de
Vineri, 21 februarie 2014 a avut loc instalarea preacucernicului părinte Dorin Corbu ca paroh la parohia Bordușani, Protopopiatul Fetești.

Slujba acatistului a fost săvârşită împreună cu Preotul II Duță Nicolae. Cuvântul de învăţătură a fost rostit de către părintele paroh Corbu Dorin.

După Slujba acatistului din data de 21 februarie 2014, pe solee a avut loc procedura de instalare oficială a preotului Corbu Dorin pe postul paroh la Parohia Sfântul Nicolae – Bordușani prin rostirea unui cuvânt de bun venit din partea Părintelui Protopop Marian Pătărlăgeanu, precum şi citirea deciziei de numire.

Predica cu ocazia instalării a fost rostită de către preotul coslujitor care i-a urat Bun venit tânărului preot şi s-a axat pe problema pastoral misionară şi socială a Bisericii, precum şi pe alte situaţii ce le va întâlni pe viitor în drumul preoţiei. S-a menţionat în mod special atenţia care trebuie să se acorde enoriaşilor din parohie şi urmarea programul de catehizare al tinerilor, precum și continuarea proiectelor deja începute.

Preotul nou instalat a făcut mulţumiri la adresa Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, părintelui Protopop Marian Pătărlăgeanu de Feteşti şi a tuturor celor care au contribuit prin lucrarea lor la consolidarea comunităţii.
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01934 sec - PID: 4318