497

Hramul Bisericii din Andrășești

Publicat în urmă cu 10 luni, în Andrasesti, de

Miercuri 15 august 2018, credincioșii parohiei ,,Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Andrășești, în frunte cu preotul paroh au sărbătorit hramul bisericii.

Programul liturgic a început marți după-amiază  prin săvârșirea Slujbei Vecernie unită cu Litia și cântarea Prohodului Maicii Domnului de către preotul paroh împreună cu credincioșii parohiei făcându-se apoi procesiune în jurul Bisericii cu Sfântul Epitaf. Miercuri în ziua marii sărbători, s-a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, urmată de  slujba parastasului pentru ctitorii bisericii și cuvântul de învățătură prin care preotul paroh le-a vorbit oamenilor despre viața, minunile și importanța covârșitoare pe care o are Preacurata Maică a Domnului în viața noastră. La final, grupul de cateheză al bisericii, în colaborare cu doamna profesor Valeria Stanciu a susținut un frumos program artistic de cântece și poezii creștine.

Copiii prezenți au primit daruri din partea parohiei precum și toți credincioșii care au luat parte la sărbătorirea hramului Sfintei Biserici.

A consemnat preot paroh Nicușor Comșa.


Trimite
Powered by InterChat

π 0.0111 sec - PID: 24348