432

Familia mea în Biserică

Publicat în urmă cu un an, în Andrasesti, de
Marți, 30 ianuarie 2018, de sărbătoarea Sfinților Trei Ierarhi Vasile cel Mare, Grigorie Teologul și Ioan Gură de Aur, începând cu ora 12.00 la Biserica din Parohia Andrășești, din Protopopiatul Slobozia, a avut loc desfășurarea atelierului de desen și pictură cu un număr de 10 copii, elevi ai școlii din localitate.

Tema acțiunii a fost ,,Familia mea în Biserică”, în contextul dedicării anului 2018, în Episcopia Sloboziei și Călărașilor, a Familiei creștine. În prima parte Preotul Paroh le-a vorbit copiilor despre familia Sfinților Ioachim și Ana din care s-a născut Sfânta Fecioară Maria, despre binecuvântările de la Dumnezeu care le primesc tinerii prin participare la Sfânta Taină a Cununiei pentru întemeierea familiei și de asemenea importanța familiei în Biserică și societate în contextual zilelor noastre.

În a doua parte copiii au desenat familia creștină în viziunea lor. Toți copii implicați au primit din partea preotului ca binecuvântare un pachet cu dulciuri și o icoană cu Sfânta Fecioară Maria, cea care a participat la nunta din Cana Galileii, rugându-L pe Fiul Său Iisus Hristos să săvârșească prima minune, transformând apa în vin.

A consemnat Preot Paroh Nicușor Comșa!
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01368 sec - PID: 24325